Monthly Archives: May 2015

The Witcher 3

Klickade runt på Aftonbladet och fann denna artikeln / inslaget och fan, jävla gnäll på sexism, tuttar och rumpor. Vissa spelare gillar boobs i spel, fan, sluta gnäll, gillar du det inte så blunda.

Kanske starta ett spelbolag som bara gör PK -spel så kan dom få recensera det istället.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

En bra dag på jobbet.

20150519_174310_resizedGårdagens grillning blev väl inte riktigt som jag planerat, flickan råkade ringa mig innan jag hann införskaffa det som jag ansåg att vi behövde. Vilket innebar en reviderad inköpslista utan vin och saftiga såser.
Grillning av revben blev det men utan vinet och de grillade chilipotatisarna jag hade planerat för, istället lite kokta smala alternativ med kolsyrat vatten som dryck.

Men får sägas, det smakade fantastiskt och var antagligen 1000 kalorier mindre per person än vad jag planerat för.

 

 

 

 

20150520_132659_resizedDen här veckan blir vi reviderade mot API och igår blev jag intervjuad, nailed it kan sägas. Intervjun tog inte mer än 10 minuter och hon var väldigt nöjd med mina svar. Personen före mig hade blivit grillad i en bit över två timmar. Jag inbillar mig att det beror på mina fantastiska svar som gjrode att jag kom undan så snabbt, inte att tiden började ta slut för dagens intervjuer.

Min chef är inte här idag så jag är stand-in ifall att det kommer uppföljningsfrågor, har hållit min kalender ren ifall de hör av sig, men inte då, vilket innebär att min mailbox är nu 22 mail från 140+ i morse, härligt. Mycket kaffe och musik har det blivit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Stressen släpper.

Egentligen hade jag ledigt från jobbet idag för att kunna ha lite sovmorgon och sedan ta mig till Borås i makligt tempo. Vår excellenta planering på jobbet innebar dock att jag fick en inkallelse i Onsdags att närvara på en introduktion till ett nytt system/process vi skall införa under sommaren. Eftersom jag är en av de som skall lära sig först och sedan instruera mina kollegor fann jag det direkt obra att inte närvara under denna session.

Tur i oturen, kursen startade klockan nio på morgonen och avslutades halv tolv, no problemas me thinkas. Om man inte försovit sig vill säga. Vaknade med ett ryck 08:25, duschar snorsnabbt, gör en mycket ohälsosam frukost på 2 minuter som förtäres under tiden jag klär mig och springer till bilen, andra delen av frukosten tas i bilen (jag sprang inte). Hann nätt och jämnt pussa flickvännen hejdå (och henne kommer jag inte se förrän på söndag kväll och direkt på måndag morgon så åker jag till Italien och blir borta hela veckan, inte riktigt det ‘hejdå’ jag önskat mig, får ta igen det på Söndag, ta igen det ordentligt så det håller en vecka).

Men, jag kom inte ifrån jobbet när jag hade tänkt, det var kollegor som behövde assistans med att räta ut lite frågetecken så när jag väl kom hem för att packa och sedan styra kosan mot Sverige så glömde jag hälften av sakerna jag skulle ha med mig.

20150508_171046Jag hade ett pitstop på vägen, Turtle hämtade upp mig på torget i Wolf Island, vi drog till Alvars för att fixa lite saker han behöver till pärlan han renoverar och sedan ut till huset han köpt, en strandtomt vid Vänerns kant och ett garage så man kan fylle-slapp-meka moppen, fantastiskt. Verkligen glad för Turtle att han fick lägga beslag på det stället.

 

 

20150508_185410Efter Turtle så var det dags att dra vidare till Borås, kan ju påpeka att GPS’en och jag inte riktigt var helt överens om vägvalet.

 

 

 

Måste dock säga att charmen med landsbygden är oslagbar.

20150508_190937

Efter alla små fadäser kom jag dock fram till Borås och till min lycka så var det inga krypa runt i skogen aktiviteter planerade eftersom jag glömde alla mina krypa runt i skogen kläder… Och alla affärer var stängda så inga nya kläder fanns att införskaffa.

Tror jag får editera detta nykter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tävling, 1 mille eurobonuspoäng i potten.

Jag reser ganska mycket med jobbet och blev medlem i SAS EuroBonus för några år sedan. Till och från så kommer det lite erbjudanden och ibland lite tävlingar. Den sista som kom nappade jag lite på, man skall skicka in den bästa semsterbilden man har med biltema (tävlingen är i samarbete med Hertz), vinnaren får en miljon EuroBonus poäng, fem runner-ups får 100k var. Varför inte?

Men, jag vet faktiskt inte vilken jag skall välja, den med vackra flickan eller den när besten är med på ett hörn? Vad tycker ni? Bilderna är från Overseas Highway, Route 1, Key West Florida.

 

DSCF1096 20140131_113852

 

Edit, glömde nämna att bilden skall ha biltema.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

I helgen smäller det!

KB-Group20 år sedan man muckade minsann, för Bövelen!

Skall träffa grabbarna (gubbarna) i Borås till helgen, fredagen blir det en ankomstöl eller två och lördagen är det planerade aktiviteter plus middag.

Stort tack till herrarna som planlagt och tagit sig tid.

 

Inte nog med det. På vägen till Borås så blir det nog ett stopp på systemet och därefter ett besök hos Turtle som har införskaffat sig ett hus på Näs.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Fredrik!

Satt och fylle-D3’ade i helgen, Fredrik boostar Daggis och mig, när allt var klart så slappar vi i vent, där detta filmklipp diskuteras, delat av Christian, skitkul och, så jävla bra.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail