Men få ur tummen då.

I förrgår kollade jag in Microsofts introduktion till Win10, grymtade lite missnöjt på insidan.

Igår uppdaterades Firefox, började surfa och en popup informerar mig om en ny knapp alldeles till höger om adressfältet. Gårdagens grymtande var nu ett stön av missnöje.

I morse vaknade jag upp, irriterad, stampade runt i lägenheten, satte mig vid datorn och kolla lite porr, fortfarande sur, tog en dusch, klädde mig, gick till jobbet, upptäcker att jag missat en knippe hårstrån bak på huvudet från min sista rakning, fan, måste jag gå runt med det en hel dag.
Kommer till jobbet och är nu förbannad.

Varför har jag så svårt att få ur tummen? Varför ända in i helvete!

En av Win10’s nya features är något dom kallar för “Reading mode”, när du surfar på nätet så kan du aktivera “Reading mode” och allt skräp på sidorna av artikeln, såsom reklam, onödiga knappar, saker du egentligen inte är intresserad av försvinner, kvar är bara texten du är ute efter i mitten av sidan.

Firefox senaste uppdatering, vad hade dom där månntro? Reader view.

Varför blev jag arg på mig själv? För 3-4 år sedan tyckte jag det hade varit trevligt med en liten knapp “där uppe någonstans” där man kunde välja att stänga av flash, java eller annan ond bråd död som segar ner ditt surfande. Gjorde jag något med det, nämnde jag det för någon? Nope. Tummen måste ur.

Kanske jag skulle nämna för någon om idén som skulle passa VISA / Mastercard / eller bank, kanske idén som Google möjligen tycker är intressant, eller matbutikskonceptet jag funderade på för något år sedan för att inte tala om det grafiska gränssnittet för att presentera ett kvalitetssystem eller kanske tanken på den nya desktopen på din dator, något för MS?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail