Varför inte bryta benet?

Hemkommen och landat efter en helg i Göteborg med Foo Fighters och en slappdag i götet.

 

CHVdamUUAAA8RlSMan hade visst “turen” att vara där när Dave Grohl ramlar av scenen och bryter benet, inte en Henke Larsson -brytning men illa nog.

Andra låten för kvällen, Monkey Wrench så stupar Dave över kanten ner i asfalten, kan varit att han bounca en gång eller två på någon svart låda som var där nere (han skulle vara Panda, dom är bouncy).
Medics rusar fram och kollar status, ser att han behöver plåstras om och bär Dave bak scenen för behandling medans bandet kör på med några covers. Mitt i Queens Under Pressure bärs han tillbaka med benet i bandage och fullför sedan hela showen, får ett litet dumt flin när jag tänker på det, det var ganska grymt gjort.
Han tog ytterligare en paus senare för att få på ett redigt gips, efter det så klarade han även av att stapla fram på kryckorna till den lilla scenen i publikhavet för att köra “My Hero”, vilken han tillägnade gbg medics som plåstrade om och satt med honom på scenen.

20150612_213454(1)Min hjälte för kvällen var denne ytterst trevlige värd.
Vi insåg att öronproppar var en bra sak att ha så jag gav mig ut på jakt, först efter att ha hijackat lite cash från Håkan givetvis. Men inte behövde jag köpa några inte, ur en rusig dimma dök han upp på sin vita enhörning och gav mig fyra par proppar helt gratis. Kvällen räddad, min hjälte!

Kvällens höjdpunkt var dock när han blev inburen på scenen igen, då vrålades det lite på Ullevi, vilket min telefon inte fångade så bra, men jag fick minsann med momentet samt Learn to Fly som kördes direkt efter, det var låten jag var där för.

Söndagen blev inte helt dum den heller. Efter att tagit farväl av Martina och Håkan för denna gången så begav vi oss in till stan och promenerade runt lite. När hungern gjorde sig påmind så uppsökte vi en restaurang precis vid saluhallen.
Sitter och smyger på en cola, Ruta söker min uppmärksamhet, vinkar, pekar och viskar lite diskret, är inte det där din kompis? Jag vänder mig om och visst fan, Reine rullar förbi, härligt att se den grabben igen! Han spenderade några timmar med oss och får säga att det fanken är gott att träffa gamla kompisar, inte setts på några år och man plockar upp tråden som det var förra helgen man träffades på Obar. Skoj.

20150613_192347

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail