Prisad vare skatteåterbäringen!

Skatteetaten önskade att jag skulle betala tillbaka lite pengar i år, som vanligt. Skillnaden var att det nu rörde sig om 2.460 nok, en ganska behaglig summa om man jämför med de sista åren då det alltid pendlat mellan 12-14.000 nok (hade ett undantagsår med “bara” 8.000 att betala, woop woop).
Men, efter att läst igenom min selvangivelse så var jag inte helt överens med hur dom tänkt, förtjänsten på sålda aktier var inte bekant för mig överhuvudtaget. Detta påpekades och idag fick jag mitt skatteoppgjør och summan hade korrigerats, behöver bara betala 1.280 nok, en skön liten “seger” en midsommardag som denna.

För en gångs skull så publicerade Aftonbladet något som inte var fiktivt, påhittat och allmän skit. Dom publicerade en artikel om en pizza, vulkanpizzan, en fantastisk skapelse för en gourmand. Kanske man skulle ta sig en liten tur till Piteå och provsmaka? Undrar hur många pizzerior som redan nu börjat plagiera? Många hoppas jag, för detta vill jag prova trots att den antagligen innehåller mitt kaloriintag för tre dagar.

Personligen blir jag hungrig bara jag tittar på den.

pizzan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail