Devin.

När jag kom hem idag så fanns det tusen tankar som jag ville skriva ner, om fälgar, glid, att inte titta tiggare i ögonen, vända tillbaka till hon som stod utanför affären och köpa hennes tidning, se hennes vackra leende när det var någon som faktiskt tog sig tid. Jag har inte öppnat tidningen än, kommer inte göra det.
Men känslan efter att se hennes leende, att förstå att det tyvärr finns en sorglig anledning till att hon står i Tranby där jag bor, att det kanske inte var det hon ville ha ut av livet att stå här och sälja tidningar utanför Coop, tja. Den känslan, att för en gångs skull se personen utanför affären i ögonen, dela ett ögonblick, ge henne de pengar tidningen kostade och se hennes ärliga pärlemorvita leende och uppriktig tacksamhet i ögonen, den känslan… Att för en gångs skull göra något rätt. Det var skönt. Jag gick med lättare steg hem.

Tidningen heter; FOLK ER FOLK

Eller för att bryta ner det ytterligare några nivåer.

all-taste-like-chicken-1Vi smakar alla kyckling, lägg åsikter och hudfärg åt sidan, det är bara löjligt.

De skrivna tankarna slutade istället med lite Devin Townsend.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail