Rasismens selektiva nyheter

Det gör mig lite irriterad hur rasister väljer att blunda för inhemskt våld, som om svenskar aldrig utför något olagligt.

Det har länkats flitigt över en stulen plånbok, smycke, en telefon och något mer det sista dygnet. Petterson har återigen mer info än rättssamhället och vet att “brottsvågen” är utförd av ensamkommande afghaner. Imponerande kille, har sagt det förr, han borde verkligen bli polis/utredare, 5 minuter efter att ett brott begås så vet han vilka gärningsmännen är, förmågan att finna bevis är imponerande. Hoppas jag aldrig missar papperskorgen i hans område när jag spottar ut tuggummit.

Sådant går utmärkt att länka och sprida, så fort det kan antydas att en missgärning är utförd av en icke vit människa som är född utanför Sveriges gränser skall det uppviglas.

Men det var inte poängen med inlägget.

frolundatorg02_HenrikBrunnsgård-Aftonbladet

Bilden från aftonbladets artikel angående avrättning av en gängledare (rykte, ej fastställt i skrivande stund).

Men när ett brott utförs av etablerade svenskar? (<- Poängen)

Tystnad. Helt och hållet total TYSTNAD. Rasisterna verkar leva i tron att “svenskar” inte begår brott, det var frid och fröjd innan “invandrarna” kom, eller? Hur kommer det sig annars att rassarna aldrig diskuterar “vita våldtäkter”, “vita inbrott”, “vita våldsdåd”, “vita mord”, osv?

Man måste vara någon sort av speciellt dum i huvudet om man tror att invandrare står för all brottslighet.

Bilderna nedan är svar på Pettersons avhandling om vem som utförde de rån som beskrevs tidigare.

2016-09-03_14-39-37 2016-09-03_14-40-54 2016-09-03_14-41-26

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail