Me

Lite om mig säger ni. Nåväl, vad finns där att förtälja?

Är en man som de flesta andra män, ibland lite bättre, ibland lite sämre. Ganska naiv och godtrogen men förstår dumhet när han ser den. Ogillar folk som vill andra illa eller inte respekterar mitt och ditt.

Det försiggår en hel del bakom det tjocka pannbenet, tänker och analyserar samt är ganska lat. Lata människor är de mest effektiva som den forne kollegan Janne sade, dom vill göra rätt från första stund så dom slipper att göra om. En bra egenskap när man arbetar med kvalitet kanske?

Bor och jobbar i Norge, gjort det sedan 2007 och varit sambo med världens finaste sedan 2011 (tror jag, datum…). Trivs fint här men saknar Sverige, saknar grabben givetvis, han är oerhört långt borta ibland och det svider.

gimgus.se är en samlingsplats för mina tolkningar, tankar och idéer. Någon som kanske kan hjälpa dig eller vår omvärld på något sätt?

De sista åren har den för offentligheten legat i träda, i skymundan använts som en lagringsplats för filer som inte alla finner intresse i. Under ytan har den långsamt tagit sin form, som en slow cocker, good things take time.

Som parentes får nämnas att waybackmachine har en av de första gimgus.se som var publicerad i sina arkiv, lite nostalgi att klicka runt där får jag säga, var en hejare på att hålla saker rent redan då, dumpen nedan från 2004.

gammal_brun_03

Det kommer vara en blandning av både Svenska och Engelska på gimgus.se, beroende på vilket publikum jag vill nå.

Leave a Reply